Fashionforyou rochii tip sirenă cu paiete și voal

VEZI MARIMILE SI CULORILE DISPONIBILE MAI JOS IN MAGAZIN!

 

 

APASĂ PE BUTONUL DE MAI JOS SĂ VEZI ROCHIILE SI TOATE DETALIILE IN MAGAZIN!

 

Vezi Aici Rochiile In Magazin

Fashionforyou rochii tip sirenă cu paiete și voal

 

Rochia lungă de seară Fabyola este o piesă de excepție, creată pentru a transforma orice apariție într-un eveniment memorabil. Cu un croi sirenă care îmbrățișează și subliniază silueta, această rochie îmbină eleganța și rafinamentul într-un design deosebit, perfect pentru ocazii speciale.

Fabricată cu aplicatii strălucitoare, rochia Fabyola este acoperită cu paiete care formează un model floral în relief, adăugând un plus de textură și strălucire întregii ținute. Detaliile florale delicate conferă rochiei o notă romantică și sofisticată, captând lumina în moduri surprinzătoare și atrăgând toate privirile.

Unul dintre punctele de atracție ale acestei rochii este decolteul spectaculos de la spate, împodobit cu șiraguri de cristale artizanale ce pun în valoare linia spatelui într-un mod elegant și seducător.

Insertiile din voal diafan, prezente în partea inferioară a rochiei, adaugă un plus de fluiditate și grație fiecărei mișcări. Voalul delicat contrastează frumos cu textura paietelor, creând un echilibru perfect între opulență și rafinament.

VEZI MAGAZINU FASHIONFORYOU PE LINKUL DE MAI JOS

FASHIONFORYOU

Vezi Mai Jos Magazinele Recomandate.

Magazine Recomandate Dumi fashion

Mulțumim Pentru Ajutor Celor De La

Auto Accident Lawyers Online

Shopping Cart